Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

CONCURS DE ÎNOT CU OCAZIA CRĂCIUNULUI

Sâmbătă, 17 decembrie încă de la primele ore ale dimineţii, piscina de înot Csíki Csobbanó s-a umplut iar de copii şi suporterii lor cu ocazia concursului de înot de Crăciun, la care s-au înscris 125 de participanţi.

Startul a fost dat în 76 de clasamente, 5 probe, 10 categorii de vârstă. Proba de 50 m spate şi 50 m craul s-a dat pentru toate categoriile de vărstă, iar probele de 50 m bras, 50 m fluture şi 100 m mixt pentru cei născuţi între 1997 – 2007.

Evenimentul organizat de Municipiul Miercurea Ciuc a dovedit iar, că înotul a devenit una din cele mai îndrăgite sporturi în rândul copiilor din Miercurea Ciuc, care au rezultate din ce în ce mai bune. Acest lucru, cu siguraţă este rezultatul programului unic în ţară, programul „Kori&Úszás 2013”, gândit şi iniţiat de primarul municipiului, program în cadrul căruia copii până la 11 ani beneficiază de iniţiere în patinaj şi înot în cadru orgaziat şi finanţat de primărie.

Municipiul Miercurea Ciuc mulţumeşte în primul rând copiilor pentru participarea într-un număr atât de mare, iar pentru cluburile sportive Swim To Perfection şi 4 Seasons pentru profesionalism şi colaborare.

Rezultatele concursului
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.