Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Concurs de talente muzicale pentru persoane cu dizabilitați

Pe data de 9 martie 2019 Fundația United By Music România organizează finala concursului de talente muzicale pentru persoane cu dizabilități. 

În decembrie 2018 a fost organizată o preselecție în trei locații, unde 37 de persoane au intrat în concurs. Pe 9 martie vor intra pe scenă 19 concurenți, care vin din Târgu Mureș, Mediaș, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Focșani, Sfântu Gheorghe și împrejurimi.

Miza concursului este o excursie de 3-4 zile în Olanda pentru primi trei finaliști, care totodată vor avea posibilitatea să cânte în fața publicului larg. Mai mult cei care vor fi selectați de către juriu vor intra în rețeaua de mentorat United by Music, unde vor avea șansa să primească mentori și cariera lor muzicală va fi gestionată.

Locația evenimentului este Sfântu Gheorghe, sala de spectacol a Colegiului Székely Mikó, ora 15. Invitat special Orpheum duo, cântăreața Nóra Szilágyi, va interpreta şlagăre din filme maghiare. Prezentator: Lóránd Kerekes, Sepsi Rádió.

Evenimentul este deschis pentru publicul larg.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.