Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Concursul Național ”Pe Aripile Sunetului”, la Odorheiu Secuiesc. Șanse pentru talentele muzicale locale

Concursul National de Interpretare Muzicală  Pe Aripile Sunetului  va fi prezent si în orasul Odorheiu Secuiesc, în perioada 27-28 Octombrie 2018.

Inscrierile au inceput in data 24 Septembrie se vor incheia pe 19 Octombrie 2018.

Pe Aripile Sunetului  se adresează tuturor prescolarilor si elevilor din clasele  I-XII care studiază muzica atât în privat cât si în Colegiile Nationale de Muzică si Arte,Liceele de Muzică, Cluburile, Scolile private de muzică si Casele de Cultură.

Acest concurs se va desfăsura în toată tara cu câte o editie pe fiecare oras, unde vor fi prezenti peste  200 de participant pe editie, după care va fi urmat de o etapă finală în Bucuresti, la care ne asteptăm să fie prezenti peste 500 de finalisti din diferite Licee si Colegii de Arte.

În Odorheiu Secuiesc, acest concurs se desfăsoară cu sustinerea Liceului de Arta “Dr Pallo Imre” care va fi gazda acestui eveniment, punând la dispozitie două săli de concert cu pian, în care participantii vor face dovada talentului în fata auditoriului. O altă oprire pentru concertele din cadrul acestui eveniment este sala de concerte din Primăria orasului Odorheiu Secuiesc.

Tinerii concurenti vor fi evaluate în functie de vârstă si nivelul de pregătire. Juriul va fi compus din personalităti ale vietii musicale românesti, invitat de echipa Pe Aripile Sunetului, dar si din cadrele didactice ale Liceului gazdă.

Scopul acestui eveniment este de a promova si dezvolta tinerii talenti, de a-I încuraja si sustine în cariera lor muzicală dar si de a promova scolile si Liceele de Muzică.

Prima editie a acestui concurs a avut loc în Bucurestipe 25 Martie 2018, si a găzduit  peste 150 de participanti, elevi  care  studiază cel putin un instrument musical atât în privat cât si în Liceele de Artă, Cluburi sau Case de Cultură.

Concursul National de Interpretare Muzicală  Pe Aripile Sunetului  va fi prezent cu celelalte editii în orasele: Craiova, (3-4 Noiembrie), Bucuresti (8-9 Decembrie), Cluj, Iasi, Suceava, Neamt, Brasov, Timisoara, Oradea,

Evenimentul va fi transmis live pe toată durata desfăsurării lui astfel încât participantii vor putea fi urmăriti si online:htt ps://www.youtube.com/channel/UCgVDsYt8L2z21KWvzaXK5yQ

Mai multe in formatii despre programul si regulamentul competitiei puteti găsi pe site-ul oficial al concursului :  https://pearipilesunetului.ro/.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta:

Alina Zaharia– Director Artistic / Fondator „PeAripileSunetului”

Telefon: 0733256941

  • E-mail: contact@pearipilesunetului.ro
  • Web: pearipilesunetului.ro
  • Facebook: facebook.com/pearipilesunetului.ro
opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *