Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Condamnați la o moarte în chinuri! Poliția Locală Odorheiu Secuiesc trage un semnal de alarmă

Recent, Poliția Locală din Odorheiu Secuiesc a fost înștiințată prin intermediul paginii de Facebook, de către un proprietar de patruped, despre faptul că, în parcul municipal și în zona aferentă, aparent cineva încearcă să otrăvească câinii.
În fotografiile alăturate se poate observa cum, atât pe spațiul verde, cât și lângă copaci și printre tufișuri sunt împrăștiate bucăți de material îmbibate cu o substanță care este pe placul patrupedelor, deoarece se pare că mai mulți câini au încercat să mănânce aceste bucăți de materiale, iar la unii li s-a făcut rău, le-au apărut simptome.”, precizează Poliția Locală Odorheiu Secuiesc.
În urma sesizării primite, polițiștii locali s-au deplasat de îndată la fața locului și în urma verificărilor efectuate au constatat faptul că, bucățile de material au fost împrăștiate cu intenție.
„Condamnăm în totalitatea acțiunile de acest fel, care amenință integritatea animalelor și vom face tot posibilul să descoperim persoana responsabilă ca să putem acționa conform legislației în vigoare. Colegii noștri între timp au curățat zona, însă îi rugăm pe proprietarii de patrupede să fie cu băgare de seamă, să fie foarte atenți atunci când își duc câinii la plimbare în zona respectivă.”, menționează  Poliția Locală Odorheiu Secuiesc.
Polițiștii locali monitorizează cu maximă atenție parcul municipal și zona aferentă.
„Pentru a putea soluționa cât mai rapid cazul, vă rugăm, ca în cazul în care observați ceva suspect sau ne puteți oferi informații legate de acest caz, să ne înștiințați de îndată la numărul de telefon 0266-210-210.”, este apelul făcut de Poliția Locală Odorheiu Secuiesc.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *