Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Conducător auto de 84 de ani, rănit într-un accident pe D.N. 13/A

Foto cu caracter ilustrativ

Coliziune auto produsă pe D.N. 13/A, în afara comunei Corund, provocată de un conducător auto de 84 de ani, care s-a angajat într-o depăşire peste marcajul longitudinal continuu.

La data de 28 octombrie 2020, în jurul orei 10:50, un harghitean de 84 de ani, din comuna Praid, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 13/A, în afara comunei Corund dinspre Sovata, s-a angajat în depăşirea unui autoturism încălcând marcajul longitudinal continuu, în momentul în care conducătorul autoturismului depăşit, un covăsnean de 24 de ani, a semnalizat schimbarea direcției de mers prin viraj la stânga, situaţie în care cele două autovehicule au intrat în coliziune laterală.

În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea primului conducător auto, niciunul dintre cei implicaţi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.