Consiliul Județean Harghita a aprobat integral sprijinul financiar pentru cererile depuse de cultul ortodox

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Consiliul Județean Harghita s-a reunit azi, 28 mai, în ședință extraordinară în sistem de videoconferință, pe ordinea de zi aflându-se modificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al judeţului Harghita și utilizarea fondului de rezervă bugetară la dispoziția consiliului județean, aprobarea alocării sumelor ce constituie sprijin financiar unităţilor de cult în cadrul programului de sprijinire pe anul 2024 a cultelor religioase recunoscute de lege și aprobarea indicatorilor tehnico – economici actualizați precum și a depunerii proiectului pentru reabilitarea DJ 131 – DJ 133 – DJ 137A LOT 3 în cadrul Programului „Regiunea Centru” în parteneriat cu județul Covasna în vederea modernizării infrastructurii rutiere de importanță regională pentru asigurarea conectivității la rețeaua TEN-T – Rețeaua transeuropeană de transport.

În ceea ce privește cererile de finanțare depuse în cadrul Programului de sprijinire pe anul 2024 a cultelor religioase recunoscute de lege, au fost înregistrare 144 de cereri de finanțare  din care cele depuse de cultul ortodox au fost aprobate în totalitate.

  • foto și informații furnizate de Biroul de presă al Consiliului Județean Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy