Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Consiliul Județean Harghita limitează accesul persoanelor la Registratura instituției

În scopul prevenirii răspândirii infecției cu noul coronavirus, conducerea Consiliului Județean Harghita a decis luarea unor măsuri suplimentare pentru a limita accesul persoanelor în instituție.

Ca atare, pe parcursul lunii octombrie, cu posibilitatea de prelungire a situației, se suspendă activitatea de relații cu publicul a Registraturii Consiliului Județean Harghita, atât pentru persoanele din afara instituției cât și pentru angajați, în comunicarea cu instituția fiind indicat să se utilizeze mijloacele de comunicare electronice.

În același timp, cetățenii sunt informații că documentele care sosesc pe suport de hârtie vor urma un circuit special ceea ce va determina prelungirea perioadei de soluționare.

„Totodată, pentru rezolvarea situațiilor urgente și care impun prezența fizică, discuțiile  pot fi purtate în biroul de la parterul instituției amenajat în acest scop, cu precizarea că, în situația în care unul dintre colegii din instituție a fost infectat cu Covid-19, activitatea compartimentului se va desfășura în regim de telemuncă.”, informează Biroul de presă al Consiliului Județean Harghita.

 
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *