Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Consultare publică: propuneri de investiții/proiecte de dezvoltare pentru municipiul Toplița

  Având în vedere că se apropie noua perioadă de programare, Comisia Europeană a stabilit ca investițiile politicii de coeziune în perioada 2021-2027 la nivel european să se axeze pe cinci obiective investiționale, după cum urmează:

•        Europă mai inteligentă, prin inovare, digitalizare, transformare economică și sprijinirea intreprinderilor mici și mijlocii;
•        Europă mai verde, fără emisii de carbon, punerea în aplicare a Acordului de la Paris și investiții în tranziția energetică, energia din surse regenerabile și combaterea schimbărilor climatice;
•        Europă conectată, cu rețele strategice de transport și digitale;
•        Europă mai socială, pentru realizarea pilonului european a drepturilor sociale și sprijinirea calității locurilor de muncă, a învățământului, a competențelor, a incluziunii sociale și a accesului egal la sistemul de sănătate.
În vederea actualizării Strategiei de dezvoltare locală pentru perioada 2021-2027, precum și pentru a pregăti documentațiile necesare accesării de fonduri nerambursabile, Primăria municipiului Toplița lansează invitația atât către locuitorii municipiului, precum și a persoanelor fizice și juridice interesate ca în termen de 3 luni, respectiv până la data de 01.10.2019 să transmită prin orice mijloace (mail, fax, suport hârtie) propuneri de investiții/proiecte de dezvoltare pentru municipiul Toplița, respectând cele 5 direcții mai sus menționate.
După trecerea termenului mai sus menționat se va organiza o dezbatere publică în care se vor discuta toate propunerile transmise, precum și cele pe care primăria le are în vedere.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *