Controale economice în zona Praid

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Confiscări de aproape 20.000 de lei şi sancţiuni de peste 35.000 de lei, în urma unei acţiuni de amploare desfăşurată de poliţiştii harghiteni, în zona Praid.

Prin continuarea unor ample acţiuni pe linia verificării legalităţii actelor de comerţ în judeţul Harghita, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au înregistrat noi rezultate.

Astfel, numai în zona Praid au fost efectuate 10 controale, în urma cărora au fost constatate 6 infracţiuni pe linie economică şi au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale potrivit legislaţiei în vigoare, cuantumul total al amenzilor fiind de 35.500 de lei.

Totodată, au fost confiscate/indisponibilizate 790 de articole de diferite tipuri şi mărci, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de 19.099 de lei.

Poliţiştii harghiteni vor desfăşura şi în perioada următoare acţiuni de prevenire şi combatere a faptelor ilicite, sens în care atragem atenţia că respectarea legalităţii, în orice domeniu, nu este opţională ci obligatorie!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy