Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Controale efectuate de polițiști la mai mulți operatori economici din Miercurea Ciuc

La data de 24 mai 2023, în baza unui plan de acțiune, a fost inițiată o acțiune cu forțe mărite pentru prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală și ilegalităţilor comise în domeniul drepturilor de proprietate intelectuală și al jocurilor de noroc.

Astfel, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu polițiști de investigații criminale și de ordine publică au efectuat 17 controale la agenți economici din municipiul Miercurea Ciuc.

Au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 63.000 lei (2  la Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor, 6 la O.U.G nr. 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale și 1 la H.G. nr. 301/2012- paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor) și au fost confiscați 853 lei, nefiscalizați.

  • informații furnizate de IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.