Controale pentru prevenirea ilegalităților din domeniul proprietății intelectuale și industriale. Polițiștii harghiteni au confiscat bunuri în valoare de circa 120.000 de lei

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În urma unor controale desfășurate pentru prevenirea ilegalităților din domeniul proprietății intelectuale și industriale, polițiștii harghiteni au confiscat bunuri în valoare de circa 120.000 de lei.

La data de 19 mai 2022, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în baza unui plan de măsuri au desfășurat o acțiune, cu efective sporite, pentru prevenirea ilegalităților din domeniul proprietății intelectuale și industriale.

„În urma controalelor efectuate s-au constatat 5 infracțiuni pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.84/1998, privind mărcile și indicațiile geografice, fiind identificate și ridicate 1.021 de bunuri (jucării, articole vestimentare și alte bunuri), care purtau însemnele unor mărci protejate, despre care există bănuiala rezonabilă că ar fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 120.708 lei.”, a transmis IPJ Harghita.

La activitate au participat și inspectori din cadrul Inspectoratului  Teritorial de Muncă Harghita.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy