Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Copil de 3 ani accidentat pe stradă de o mașină

IPJ Harghita: Stimaţi părinţi, vă rugăm să acordaţi atenţie sporită copiilor, în special în apropierea arterelor de circulaţie rutieră!

Un minor de 3 ani a fost grav rănit, după ce s-a lovit de un autoturism care circula regulamentar, pe strada Patinoarului din Miercurea Ciuc.

La data de 08.10.2018, în jurul orei 21:30, K.D. de 3 ani, din municipiul Miercurea Ciuc, în timp ce alerga în zona bazinului „Csiki Csobbano”, s-a lovit de un autoturism condus regulamentar pe strada Patinoarului de T.L. de 59 de ani, din localitate.

În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea gravă a minorului, conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

În acest context poliţiştii atrag din nou atenţia asupra vulnerabilităţii minorilor, faţă de care se impune să manifestăm un plus de atenţie, în aşa fel încât să-i protejăm şi să-i ferim de toate pericolele ce i-ar putea afecta, ţinând seama de faptul că riscurile victimizării sunt cu atât mai mari cu cât vârsta copilaşilor este mai mică.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *