Copil de 8 ani accidentat de o mașină în localitatea Sânpaul

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Un conducător auto, de 30 ani, din Mugeni, a surprins și acroșat o persoană de 8 ani care era angajată în traversarea neregulamentară a drumului public pe raza localității Sânpaul.

Ieri, ora 12.50, Z.Z., de 30 ani, din Mugeni, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 131, pe raza localității Sânpaul, l-a surprins și acroșat pe L.L., de 8 ani, din Odorheiu Secuiesc, care era angajat în traversarea drumului public prin loc nepermis. În urma impactului, pietonul a suferit leziuni corporale, fiind transportat la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, pentru acordarea de îngrijiri medicale. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a procedat la efectuarea de cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. În acest sens, s-a procedat la examinarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporal din culpă, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre competentă soluționare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy