Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Coșurile gourmet corporate – Sunt sau nu o idee potrivită pentru mediul business?

Când ai oferit ultima dată un coș plin de gustări fine sau tradiționale și cu ce ocazie? Știai că dăruirea unui astfel de cadou este un mesaj universal de recunoștință, adoptat la nivel global de popoarele din aproape toată lumea?

Gestul de a oferi coșuri gourmet cadou în mediul de afaceri a fost cooptat și la noi, după ce, pentru multe civilizații acesta a devenit un cadou standard. Coșurile cadou trimise cu prilejul sărbătorilor religioase se adresează angajaților și chiar familiilor acestora, colaboratorilor, clienților de importanță strategică și altor persoane care participă activ la profitul companiei.

Ce beneficii aduce companiei oferirea coșurilor cadou

Din punct de vedere fiscal, aceste mici gesturi sunt scutite de impozit în limita a 150 de lei, conform reglementărilor fiscale actuale. Așadar, firmele recurg la o cheltuială inteligentă, dar în același timp direcționează banii către produse de bună calitate.

  • O formă de a le mulțumi angajaților pentru efortul depus

Orice angajat simte nevoia să fie apreciat pentru munca depusă de-a lungul anului. Pe lângă prime și tichete cadou, aceste cadouri corporate de Paște reprezintă o dovadă de prețuire din partea angajatorului. Aceste coșuri înglobează mesaje de recunoștință și mulțumire, sub forma unor produse de calitate premium care pot fi consumate în familiile angajaților. Prin urmare, se creează o legătură apropiată implicit cu familia angajatului. În plus, acestea contribuie la fidelizarea oamenilor din firmă sau la păstrarea unei colaborări armonioase cu clienții VIP. Cu cât coșul de bunătăți este mai variat, cu atât mai bine.

  • Micile gesturi ocazionale pot permanentiza relațiile cu oamenii importanți din exterior

În cazul partenerilor business și a colaboratorilor, coșurile cadou nu rezervă beneficii fiscale pentru firmă. În schimb, compensează cele ce țin de imaginea companiei. Un coș cadou corporate cu produse de la branduri de lux și ambalat într-o manieră rafinată, realizează o apropiere între părți și exprimă un mesaj de prețuire față de implicarea acestor persoane în bunul mers al companiei. Un gest simplu de această natură are darul de a ‘’îndulci’’ relațiile din medii formale și totul devine mai permisiv în ceea ce privește deadline-urile, termenele de plată a facturilor și alte situații delicate care ar putea genera disconfort financiar.

Coșurile cadou reprezintă un gest universal prin care să îți faci cunoscute sentimentele de apreciere față de cei din jur. Acestea se pretează oricărui context și fac o impresie excelentă atât în relațiile personale, cât și în cele profesionale. Coșurile gourmet nu sunt cadouri de conjunctură, pentru care să optezi din lipsă de alternative. Principalele lor avantaje sunt următoarele: le poți găsi în variante care să mulțumească preferințele oricui și oricât de rezonabil ar fi prețul, ai garanția că produsele conținute sunt de calitate ridicată.

Debonaire îți propune oferte avantajoase de coșuri corporate pentru Paște sau alte ocazii din an, cu o mulțime de tipuri de produse absolut impresionante care să îți asigure o imagine impecabilă în ochii tuturor angajaților, feedback-uri pozitive și recomandări din partea clienților importanți.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.