CPPCJ Gheorgheni: Activități de pregătire alături de jandarmii vrânceni

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În săptămâna 24-28.05.2021, jandarmii de la Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni au desfășurat activități de formare profesională continuă alături de colegii din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Vrancea, pentru uniformizarea nivelului de pregătire și a modurilor de acțiune în diferite situații.

Activitatea a constat în rezolvarea unor situații tactice pe linie de asigurare și restabilire a ordinii publice, intervenție profesională și efectuarea unor ședințe de tragere în condiții speciale cu armamentul din dotare.

”Scopul activității a fost cel de a se crea unele simpatii tehnice aplicative între jandarmii din cadrul subunității mobile pentru ca fiecare coleg să își cunoască locul în dispozitiv și să fie în măsură în orice moment să intervină pentru îndeplinirea cât mai efecient și în condiții de siguranță a atribuțiilor de serviciu.”, a precizat purtătorul de cuvânt al CPPCJ Gheorgheni.

Reprezentanții CPPCJ Gheorgheni  transmit că sunt mulțumiți de experiența celor cinci zile de antrenament petrecute împreună și rămân în continuare deschiși pentru activități de acest gen.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy