CPPCJ Gheorgheni: Stagiu de pregătire, la final

0

Articol disponibil în: Română

În data de 16 decembrie a.c. a avut loc ceremonia de închidere a Stagiului de pregătire a elevilor Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, desfășurat în perioada 22 noiembrie – 17 decembrie atât la la sediul Centrului Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni, cât și la sediul Catedrei de Ordine și Siguranță Publică Sfântu Gheorghe.
„La această festivitate am fost onorați cu prezența de domnul colonel Popia Aurel, directorul Direcției Resurse Umane, reprezentantul conducerii Jandarmeriei Române, reprezentanții Primăriei municipiului Gheorgheni, ai Consiliului Județean Harghita, Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita, Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Harghita, Brigăzii 61 Vânători de Munte Miercurea Ciuc și Parohiei ortodoxe a municipiului Gheorgheni.
Pe durata celor patru săptămâni de pregătire, cei aproape 200 de elevi participanți, au parcurs sub îndrumarea personalului didactic din Centru, activități de pregătire atât teoretice, dar preponderent practice, în urma cărora și-au aprofundat cunoștințele, priceperile și deprinderile în aplicarea procedeelor și tacticilor specifice pe linie de ordine publică și pază și protecție instituțională.”, a informat purtătorul de cuvânt al Centrului Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni.

 

Având în vedere că în data de 16 decembrie, s-au împlinit 32 de ani de la izbucnirea Revoluției din Decembrie 1989, în cadrul ceremoniei s-a adus un omagiu martirilor Revoluției care au vărsat sânge în numele libertății și al democrației și care au făcut posibilă existența noastră de astăzi ca cetățeni ai unui stat democratic.
În finalul ceremoniei, păstrând tradiția românească, un grup de elevi talentați a prezentat un scurt program de colinde menit să trezească în fiecare dintre cei prezenți spiritul Crăciunului.
sursa foto: Centrul Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy