Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Crăciunul prin ochii copiilor – Consiliul Județean Harghita organizează concurs de desen

Consiliul Județean Harghita anunță organizează concurs de desen, adresat tinerilor între 8-14 ani, a cărui tema este Crăciunul. Desenele trimise vor face obiectul unei expoziții, iar desenul desemnat a fi cel mai bun va constitui felicitarea de Crăciun a Consiliului Județean Harghita.

La concurs pot fi trimise desene cu dimensiunile de 40 x 10 cm, iar termenul limita până la care pot fi trimise este 4 decembrie, ora 10,00. Desenele pot fi aduse personal la registratura consiliului județean, sau pot fi trimise prin poștă la sediul acesteia (Piața Libertății, nr. 5, Miercurea-Ciuc, Harghita, 530140).

Organizatorii concursului au rugămintea ca participanții să treacă pe spatele desenului numele, vârsta, respectiv școala la care studiază. Mai multe informații cu privire la concurs puteți afla la numărul de telefon 0748932010.

Miercurea-Ciuc, 27 noiembrie 2015
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.