Cum s-a produs accidentul în care un bărbat de 38 de ani și-a pierdut viața – Oficial IPJ Harghita

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 22 mai 2021, la ora 20:12, Poliţia Municipiului Gheorgheni a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, despre faptul că, pe D.N. 13/B, pe raza comunei Joseni, s-a produs un accident rutier, din care a rezultat decesul unei persoane.

„La faţa locului, poliţiştii au constatat că victima este un localnic de 38 de ani, decedat în urma răsturnării cu un autoturism de teren.

Din primele verificări rezultă că persoana în cauză, în timp ce conducea autovehiculul implicat, pe direcția Praid – Gheorgheni, la intrarea într-o curbă periculoasă la stânga a în coliziune cu un capăt de pod și cu un parapet metalic de pe partea dreaptă a drumului, după care s-a răsturnat pe marginea râului Belchia, la o diferenţă de nivel de circa 3,60 m.”, 

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy