Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Cupa Comandantului la Bowling

Astăzi, 12 aprilie a.c., începând cu ora 12:00, în municipiul Miercurea Ciuc, la clubul de bowling din localitate, s-a desfășurat Cupa Comandantului la Bowling.

Ajunsă la cea de a 5 ediție, competiția s-a bucurat de prezența unui număr de 23 de invitați, ai locotenent-colonel Iamandi Dan, din cadrul unor instituții ce cooperează și colaborează cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Harghita.

După mai multe serii, strike-uri, spare-uri și zeci de popice doborâte Cupa Comandantului la Bowling a fost păstrată și în continuare de către locotenent-colonel Iamandi Dan, fiind urmat îndeaproape de către general de brigadă Marius Giurcă și Bogdan Radu Jurcă.

După cumularea punctajelor, Cupa Comandantului la Bowling, pe echipe, a revenit Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita, urmat de către Inspectoratul de Poliție al Județului Harghita și Brigada 61 „General Virgil Bădulescu” Vânători de Munte.

Competiția,organizată în cooperare cu I.P.A.- Regiunea 2 Harghita Jandarmi, se înscrie în cadrul activităților desfășurate cu ocazia împlinirii la 3 aprilie a 166 de ani de când a fost semnată ,,Legiuirea pentru reforma corpului Slujitorilor în Jandarmi” de către domnitorul Grigore Alexandru Ghica, act care a pus bazele Jandarmeriei Române şi care a rămas un document de referinţă pentru evoluţia ulterioară a instituţiei.

INFORMARE,  RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.