Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Curs de inițiere în carieră pentru 14 polițiști locali, la Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni

Începând de luni, 13 septembrie, la sediul Centrului de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni, sub îndrumarea personalului didactic, un număr de 14 polițiști locali din cadrul mai multor unități administrativ-teritoriale au început cursul de inițere în carieră.

„Activitatea de pregătire se va desfășura pe durata a 13 săptămâni (13.09-10.12.2021) timp în care polițiștii locali vor parcurge legislația națională specifică domeniului de activitate pe partea de ordine publică și circulație pe drumurile publice, normele de conduită profesională, vor efectua ședințe de tragere cu armamentul din dotare și vor fi în măsură să acorde primul ajutor în situații de urgență.”, a transmis purtătorul de cuvânt  al C. P. P. C. J. Gheorgheni

Instructorii din cadrul Centrului de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni au experiența cursurilor anterioare de inițiere în carieră a polițiștilor locali și sunt pregătiți pentru o astfel de provocare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *