Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

D.A.S. Miercurea Ciuc funcționează la sediul firmei S. C. Harvíz S. A.

 

Direcția de Asistență Socială din cadrul aparatului de specialitate al primarului relansează programul de relații cu publicul în zilele de marți și joi la sediul firmei S. C. Harvíz S. A. din str. Salcâmului nr. 1 (cunoscută ca și circumscripția de votare nr. 11).

 

Luând în considerare măsurile existente de combatere a pandemiei Covid-19, dar și necesitatea asigurării serviciului de relații cu publicul pentru acele persoane, care nu au posibilitatea să acceseze suprafețele de relaționare electronică cu publicul puse la dispoziție de către Primăria Municipiului Miercurea Ciuc (www.szereda.ro) sau de către Direcția de Asistență Socială a Primăriei Municipiului (e-mail: social@szereda.ro), nu beneficiază de posibilitatea administrării telefonice sau poștale a problemelor, Direcția de Asistență Socială relansează programul de relații cu publicul.

La sediul firmei S. C. Harvíz S. A. din str. Salcâmului nr. 1 – partea de imobil cunoscută ca și circumscripția de votare nr. 11 –, în zilele de marți și joi, între orele 09.00-11.00 angajații Direcției vor sta la dispoziție în rezolvarea problemelor aparținătoare ale diferitelor servicii și alocații sociale (alocații, stimulente, indemnizații), ale intervențiilor de urgență, ale cazurilor de sprijinire a persoanelor vulnerabile, asistenței persoanelor vârstnice, stabilirea dreptului de a primi indemnizații de însoțitori pentru persoanele cu handicap etc.

Totodată însă se pune în continuare un accent deosebit pe promovarea cât mai largă a posibilităților de contactare a Direcției prin intermediul suprafețelor electronice de lucru cu publicul, prezenta formă de relaționare fiind rezervată în exclusivitate persoanelor care nu dispun de alte mijloce de comunicare către Direcție.

Mai multe informații: prin telefon la numărul 0266–315120/115, 141 sau 191, respectiv prin e-mail (social@szereda.ro)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.