De tot râsul! Cercetat penal pentru un televizor

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Un bărbat de 46 de ani din comuna Praid, este cercetat penal acum pentru că a furat un televizor din atelierul de reparații în care tocmai își lăsase propriul televizor la reparat.
imagesPotrivit IPH Harghita, la data de 23.01.2018, Postul de Poliţie Praid a fost sesizat despre faptul că, în ziua precedentă, autori necunoscuți au sustras un televizor din imobilul unui localnic. În urma primelor verificări efectuate polițiștii au constatat că, în imobilul respectiv, partea vătămată deține un atelier de reparații, de unde ar fi fost sustras un televizor cu diagonala de 80 cm. În scurt timp, prin activitățile specifice de cercetare și investigație desfășurate, polițiștii l-au identificat pe G.L. de 46 de ani, din comuna Praid, bănuit de comiterea faptei. Din datele și indiciile obținute în anchetă până la acest moment rezultă că, la data de 22.01.2018, cel în cauză a dus un televizor la reparat iar la plecare a luat un altul, aflat în atelier. Bunul sustras a fost recuperat și restituit reclamantului, iar față de cel în cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, pentru care va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy