Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

De trei ori „10 PENTRU SIGURANŢĂ” pentru elevi, părinţi şi cadre didactice!

Poliția Română transmite un mesaj adresat atât elevilor, părinților cât și cadrelor didactice:

”Am început un nou an școlar împreună, elevi, cadre didactice, părinţi şi poliţiști, în care ne dorim ca, după emoția festivităţii de deschidere, colaborarea școală – familie – poliție să reînceapă, cu implicare și încredere, astfel încât, eforturile noastre să le asigure copiilor un mediu sigur.

Vouă, elevilor, Poliția Română, prin Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, vă urează să aveți parte de un an plin de reușite, cu rezultate foarte bune și provocări depășite cu succes. Vă garantăm că, printre cei care vă oferă sprijin, siguranță și înțelegere, ne aflăm și noi, polițiștii. Când nu știți ceva, întrebați-ne, când aveți o problemă, apelați cu încredere la noi, când vreți să ajutați pe cineva și nu reușiți singuri, vă vom ajuta și noi!

Stimate cadre didactice, atât obiectivul nostru, cât și al dumneavoastră, este acela de a oferi o educație sănătoasă copiilor, dincolo de informațiile din manuale sau din programa școlară, prin transmiterea valorilor de corectitudine, toleranță și respect.

Pentru dumneavoastră dragi părinți, mesajul nostru este că vă vom sprijini în efortul de a le fi aproape copiilor, de a le cunoaște dorințele și preocupările. Ei au nevoie de atenție, de protecție și de îndrumare și de aceea, printre cele mai importante lucruri pe care le putem oferi sunt timpul și deschiderea noastră.

Vă asigurăm că vă vom fi alături, în apropierea unității de învăţământ, pe traseele către școală și spre casă. Vom concepe și desfășura programe și activități de informare și prevenire, vom fi la întâlniri cu elevii şi le vom spune cum să acţioneze atunci când sunt puşi în situații dificile pe stradă, la şcoală, când sunt singuri acasă sau folosesc internetul.

Sperăm ca începutul de an şcolar să rămână o frumoasă și puternică amintire, purtată cu drag de-a lungul întregului an şi mai departe, până la absolvire.

Vă urăm tuturor împliniri în viaţa personală și reuşite depline şcolare şi profesionale și vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate de colaborare, ca parteneri în procesul de educație.”
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *