De Ziua Armatei Române, torțele eroilor români din Valea Uzului se vor aprinde cu ajutorul vostru

0

Articol disponibil în: Română

 

De Ziua Armatei Române, de la ora 17:00, în data de 25 octombrie, 150 de Torțe vor fi aprinse pentru Eroii Români din Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului.

Președintele Asociației ”Calea Neamului”, Mihai Tîrnoveanu lansează un apel de susținere financiară a acestei acțiuni.

Toate acțiunile de până acum le-am făcut cu ajutorul vostru, avem marea nădejde că si acum, ne veți fi alături, că veți fi alături de Eroii Români căzuți în luptele de la Valea Uzului al căror nume se vrea a fi șters. Prezența noastră va apăra Crucile Eroilor Români din cimitir, datorită prezenței noastre acolo, măcar cu prilejul zilelor importante din an, nimeni nu va îndrăzni să le dărâme sau să le mute de acolo. În Războiul care a dus la Marea Unire din 1918, pe Valea Uzului au murit sute de ostași ai Armatei Române, dobândind victorii importante în apărarea trecătorilor din Carpați. Inimile lor de viteji sunt vii în piepturile noastre, inimile lor vor fi Torțele ce ard biruitoare pe întreg cuprinsul Văii Uzului.
Cinstim Armata Română. Vrem ca memoria celor ce si-au dat viața pentru ca noi astăzi să avem o Țară, să dăinuie în Veac. Vrem ca Jertfa lor Exemplară să fie pentru Generații nu doar un simplu slogan, ci o Trăire. Apărăm identitatea unui Neam, apărăm un Ideal. Din acest punct, din această Trăire, ne putem ridica din genunchi, ”să fim iarăși ce-am fost și mai mult decât atât. Doamne ajută!

Cine dorește să ne sprijine în achiziționarea torțelor și a combustibilului aferent, poate trimite orice sumă de bani în contul Asociației Calea Neamului:

BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociația Calea Neamului (pentru euro se adauga la cont SWIFT BRDEROBU si adresa băncii: Poienelor, nr.2, bl.211. Brașov).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy