Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Decizii după ședința Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Miercurea Ciuc

Foto: http://www.miercureaciuc.ro

Şedinţa de ieri a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Miercurea Ciuc a avut două teme centrale: pregătirea pentru relaxările prevăzute începând de săptămâna viitoare, respectiv pelerinajul de Rusalii în Şumuleu-Ciuc.

Preşedintele comitetului, primarul Ráduly Róbert Kálmán după şedinţă, într-o conferinţă de presă online a declarat: piaţa temporară de fructe şi legume de lângă Arena Erőss Zsolt va funcţiona în fiecare zi de lucru între orele 9:00–18:00, iar transportul în comun local va relua activitatea începând de marţi, 2 iunie a.c.

Şcolile se vor redeschide pentru elevii din clasele VIII. şi XII., primăria a dotat deja instituţiile de învăţământ cu dozatoare, cu dezinfectanţi, cu termometre digitale, iar livrarea generatoarelor de ozon este aşteptată sâmbătă, 30 mai.

În legătură cu pelerinajul din Şumuleu-Ciuc, primarul a accentuat mesajul autorităţii locale pentru enoriaşi: slujba va fi transmisă direct prin televiziune, radio şi aplicaţie smartphone şi se recomandă numai participarea virtuală.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *