Desfășurare de forțe la un magazin din Odorheiu Secuiesc

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Pompierii Detașamentului Odorheiu Secuiesc au desfășurat vineri, 23 noiembrie a.c., un exercițiu privind intervenția în cazul producerii unui incendiu la un operator economic din municipiul Odorheiu Secuiesc.

Pentru salvarea victimelor surprinse de incendiu, acordarea primului-ajutor și stingerea incendiului, s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri militari care, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Merești, au acționat cu 4 autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Astfel de exerciții se desfășoară, lunar, de către pompierii militari harghiteni cu fiecare tură de intervenție a fiecărei subunități, pentru cunoașterea obiectivelor din raionul de intervenție, testarea capacității de reacție și a modului de intervenție. Totodată, se urmărește antrenarea personalului de pe locul de muncă în vederea realizării evacuării şi desfășurării primei intervenții cu mijloacele din dotare până la sosirea pompierilor profesioniști.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy