Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Doi bărbaţi din comuna Sândominic, tată şi fiu, cercetaţi pentru deţinere ilegală de arme

Joi, 16 septembrie 2021, poliţiştii harghiteni, însoţiţi de lucrătorii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, au depistat doi bărbaţi din comuna Sândominic, tată şi fiu, de 43, respectiv 63 de ani,  care deţineau ilegal două arme neletale. La domiciliul celor doi bărbaţi a fost găsită o armă de autoapărare cu gaz, 13 cartuşe  şi o armă de tir sportiv.

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date ale Poliţiei Române, a reieşit faptul că aceştia nu figurează ca deţinători legali de arme de foc neletale supuse autorizării pe teritoriul ţării noastre, declarând faptul că au fost achiziţionate din Ungaria cu mai mult timp în urmă, introducându-le în ţară fără a le declara autorităţilor competente. ”, a informat IPJ Harghita.

Armele găsite şi cele 13 cartuşe au fost ridicate pe bază de dovadă, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă, urmând a se da soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *