Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Doi bărbăți în toată firea, au furat portofelul unui bătrân de 72 de ani, din Miercurea Ciuc

Doi bărbaţi, de 34 şi 41 de ani, bănuiţi de sustragerea portofelului unui bătrânel de 72 de ani, au fost identificaţi de poliţişti, la Miercurea Ciuc

În urma unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate pe parcursul ultimelor 3 săptămâni, poliţiştii harghiteni au identificat doi localnici, de 34 şi 41 de ani, din municipiul Miercurea Ciuc, bănuiţi de sustragerea portmoneului unui concetăţean în vârstă de 72 de ani.

Din cercetările efectuate de poliţişti până la acest moment rezultă că, în seara zilei de 11.04.2019, în intervalul orar 19:30 – 20:00, în timp ce se aflau în faţa unui local de alimentaţie publică, cei doi ar fi profitat de neatenţia părţii vătămate şi i-au sustras portofelul, în care se aflau 150 de lei şi un card bancar.

Cercetările sunt continuate în vederea recuperării prejudiciului şi documentării întregii activități infracționale a celor în cauză, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, pentru care va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *