Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Doi copii au rămas orfani, după ce bărbatul sfâșiat ieri de un urs, a murit

O fetiță de nouă și una de doisprezece ani au rămas orfane, după ce tatăl lor a fost atacat ieri de un urs, în apropierea localității Crișeni. Din păcate, moartea tatălui este cu atât mai dureroasă pentru cele două copile, pentru că el era singurul lor sprijin în creșterea lor.

Viața victimei, un bărbat de 35 de ani, a fost curmată de rănile grave suferite în zona pieptului. Atacul fiarei sălbatice a fost atât de puternic, încât organismul bărbatului nu a răspuns la tratamentul medicilor, în ciuda eforturilor depuse de aceștia.

Potrivit relatărilor, victima împreună cu doi vecini a plecat vineri să care niște pământ. Bărbatul a intrat în pădure pentru câteva momente, iar vecinii care-l însoțeau, l-au așteptat și l-au strigat când au văzut că nu mai apare. Dar, pentru că nu au primit niciun răspuns, s-au dus după el și l-au găsit căzut la pământ, sângerând puternic în zona pieptului. Au chemat salvarea. Omul, în stare critică a fost transportat de urgență la spitalul din Odorheiu-Secuiesc, în stare de inconștiență. Din păcate, medicii nu au mai avut cum să-l ajute și acesta s-a stins din viață.

VICTIMA A DECEDAT! Sincerele mele condoleanțe! Pentru aceasta sunt responsabile instituțiile de la București. După informațiile pe care le dețin s-a solicitat deja extragerea exemplarului periculos, însă ministerul nu ia în serios această problemă! Din cauză că cineva în Ministerul Mediului a considerat anul trecut, că ursul raportat nu este periculos, afirmă pe ton acuzator președintele Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba, în timp ce își prezintă regretele față de acest incident nefericit.

Șeful CJ Harghita, se străduiește să întindă o mână de ajutor fetițelor orfane și anunță o campanie umanitară, prin care spune că #TREBUIE SĂ AJUTĂM ACEȘTI COPII!

Persoanele mișcate de această tragedie, pot face donații în contul Asociației pentru Județul Harghita!

Cont:
Asociația pentru Județul Harghita
RO79BRDE210SV06542542100
Sucursala Miercurea Ciuc
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.