Doi hoți au furat alimentele din frigiderul unui consătean și doi saci de cartofi

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Prinşi de poliţişti după ce au sustras doi saci de cartofi şi mai multe alimente de la un consătean, doi localnici din comuna Zetea, cunoscuţi cu antecedente penale, sunt cercetaţi pentru furt calificat.

La data de 04.03.2019, în jurul orei 21:00, Secția 4 Poliție Rurală Odorheiu Secuiesc a fost sesizată de un localnic de 58 de ani, din comuna Zetea, despre faptul că, autori necunoscuţi au pătruns în locuința sa, de unde au sustras mai multe alimente din frigider și doi saci de cartofi din pivniță, cauzând un prejudiciu de aproximativ 300 de lei.

În scurt timp de la sesizare, ca rezultat al activităţilor specifice de cercetare şi investigaţie, desfăşurate cu operativitate şi profesionalism, poliţiştii i-au identificat pe B.G. de 41 de ani și S.G. de 27 de ani, ambii din localitate, cunoscuți cu antecedente penale, bănuiţi de comiterea faptei.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii şi documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză, sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy