Doi ministrii sunt așteptați la ceremonia de inaugurare a complexului de la Remeta

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Reprezentanți de rang înalt ai guvernului, președinți de consilii județene și primari vor fi prezenți la ceremonia de inaugurare a centrului de gestionare a deșeurilor din Remetea, care va avea loc marți, 24 mai, de la orele 13.

La festivitatea organizată de către Consiliul Județean Harghita sunt așteptati să participe Cristian Ghinea, Ministrul Fondurilor Europene, respectiv Cristiana Pașca Palmer, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor. Lista invitaților este completată de mai mulți reprezentanți ai diferitelor ministere, precum și ai organismelor intermediare implicate în proiect, respectiv de președinți de consilii județene și primari.

În cadrul evenimentului se vor prezenta rezultatele proiectului SMID printr-o expoziție de fotografie .

Lucrările de la complexul Remetea au fost executate de către consorțiul format din Hidroconstructia SA din Cluj Napoca și Secvision Business Solutions SRL din București. A fost construită prima celulă a depozitului , cu stații de sortare și compostare, și cu utilitățile și drumurile aferente. Echipamentele centrului au fost supuse testelor de funcționalitate. Lucrările din Remetea au fost realizate în cadrul proiectului Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în Judeţul Harghita (SMID), valoarea investițiilor fiind 72.190.435,32 lei TVA inclus, proiect implementat de Consiliul Județean Harghita.

9_vegso allapot

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy