Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Doi minori daţi dispăruţi de la un centru de plasament din Miercurea-Ciuc, au fost găsiţi de poliţiştii harghiteni în comuna Şimoneşti

Foto cu caracter ilustrativ

 

La data de 28 iunie 2020, în jurul orei 18:45, Poliţia Municipiului Miercurea-Ciuc a fost sesizată de o educatoare a unui centru de plasament din localitate, despre faptul că doi minori, în vârstă de 16 şi 17 ani, au plecat de la complex fără învoire și nu se ştie locul în care se află.

Poliţiştii au demarat imediat procedurile specifice în cazurile dispariţiilor de minori, fiind solicitată şi darea în urmărire a acestora la nivel naţional.

În aceeaşi seară, prin mobilizarea exemplară a tuturor poliţiştilor aflaţi în serviciu şi suplimentarea cu efective operative, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, cei doi minori au fost găsiţi într-o altă zonă a judeţului, pe raza comunei Şimoneşti.

Minorii au fost încredinţaţi reprezentanţilor Complexului de Servicii Miercurea Ciuc, nevătămaţi, în noaptea de 28/29 iunie a.c., în jurul orei 01:00.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *