Doi minori de 14 ani, răniți în accidente rutiere care au avut loc în aceeași zi

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 24 februarie 2022, în jurul ora 06:40, o femeie de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.J.138, în localitatea Brădești, dinspre Zetea către Odorheiu Secuiesc, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod situat în afara părții carosabile.

„În urma evenimentului, un minor de 14 ani, pasager în autoturism a suferit leziuni corporale, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferița nu se afla sub influența alcoolului.”, a precizat IPJ Harghita.

La aceeași dată, în jurul orei 15:50, un bărbat de 37 de ani, din localitatea Păuleni-Ciuc, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Comunal 4, în localitatea sa de domiciliu, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie  de 42 de ani.

„Cei doi conducători auto și un minor, de 14 ani, pasager în autoturismul condus de femeie, au suferit vătămări, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, cei doi șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.”, a informat IPJ Harghita

Potrivit IPJ Harghita, în ambele cazuri au fost întocmite dosare penale, pentru vătămare corporală din culpă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy