Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Doi tineri bătuți de un interlop la Odorhoiul Secuiesc au scos sute de oameni în stradă

Recent, doi tineri din Odorheiul Secuiesc pui belaau fost bătuți bine de un interlop local, după cum spun chiar aceștia. De frică tinerii au refuzat să reclame fapta la poliție, dar medicii de la spital au trebuit să respecte protocolul și au anunțat organele de urmărire penală.
Suspect de agresarea tinerilor este Pui Bela, un individ din Odorheiul Secuiesc despre care toată lumea spune că are relații foarte bune cu poliția și chiar și cu justiția și cam orice fărădelege face rămâne liber.
Pentru că cetățenii au ajuns la concluzia că poliția doarme în papuci sau este cumpărată iar justiția e cam legată la ochi, s-au decis să iasă în stradă să protesteze contra acestui individ.
La mitingul spontan au participat câteva sute de oameni care au bunta_leventepurtat tricouri sau banderole albe în semn de protest față de lipsa de reacție a autorităților harghitene.
Marșul a început din zona pieței, a continuat pe strada Breslelor, în fața poliției, unde se afla din întâmplare un polițist important care a fost îndelung huiduit de manifestanți. Marșul a continuat spre primăria din Odorhei unde manifestanții au huiduit din nou.
Pe drum, în zona statuii Secuiul de fier se vedeau manifeste tip fluturaș pe care scria în maghiară ”Bunta unde ești ? Unde este justiția?”
Dacă va lua sau nu poliția atitudine e greu de apreciat. Dacă va reuși justiția să se pronunțe mai aspru în astfel de cazuri iar e greu de apreciat. Cert este că, dacă autoritățile harghitene nu sunt capabile să țină în frâu astfel de indivizi ale căror fapte duc la revolte populare, e posibil ca foarte curând oamenii să ajungă să își facă dreptate singuri.

Sursă foto video – Facebook – Laszlo Szoke

D.E.
2 comentarii la “Doi tineri bătuți de un interlop la Odorhoiul Secuiesc au scos sute de oameni în stradă

  1. BIRO EMESE ERZSEBET

    Legalább az udvarhelyiek saját kezükbe veszik a sorsukat. Gyergyóban az alvilágihoz hasonlókat a polgármester szokott tenni. Lásd a koponya töröttet, akinek az anyukáját is kirúgtak a munkahelyéről, és nem utolsósorban a „köztisztviselő ellen elkövetett tettlegességet”. A hatóságok véleménye itt is pl.: „Edilul nu a furat tichetele cadou numai le-a reținut… a făcut din orgoliu …”

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.