Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Doliu la ISU Harghita

Foto: ISU Harghita

 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Harghita se află în doliu. Astăzi a fost anunțată pierderea unei colege dedicate profesiei. Înhumarea va avea loc sâmbătă, 15 august, ora 15, la Cimitirul din municipiul Miercurea Ciuc, unde va avea loc slujba religioasă. Pompierii au transmis că mâine toate gândurile lor îi vor însoți pe cei care o vor conduce pe ultimul drum pe colega lor plt. adj. șef Suciu Daniela.

 

Suntem mai puțini, mai triști și cu sufletele răvășite…

Am primit cu regret vestea trecerii la cele veșnice a colegei noastre, plt. adj. șef Suciu Daniela. Va rămâne mereu în sufletele noastre ca un om minunat, o colegă deosebită, dedicată profesiei și devotată Armei Pompieri. Din nefericire, viața de zi cu zi ne aduce uneori în imposibilitatea de a ne putea ajuta aproapele, indiferent de voința și solidaritatea de care dăm dovadă întotdeauna.
Fiecare pierdere a unui pompier lasă o urmă în sufletele noastre, iar cei care i-au fost alături Danei, în cele mai grele momente, o vor păstra în gând ca pe un om deosebit, plecată dintre noi mult prea devreme.
Mâine, 

Suntem alături de familia îndurerată și transmitem sincere condoleanțe!

Drum lin către Cer!

dolinex


2 comentarii la “Doliu la ISU Harghita

  1. Reli😪

    Nu am cuvinte 😪😪😪! Cum și cât de ușor poate fi curmată viața unui om !! Drum lin printre îngeri 😥😥Dzeu sa o odihneasca in pace !

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *