Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Dosar penal pe numele unui bărbat din Miercurea Ciuc

Foto cu caracter ilustrativ

 

Dosar penal întocmit de poliţiştii harghiteni pe numele unui bărbat din Miercurea Ciuc, pentru conducere fără permis, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Cel în cauză a fost depistat la volanul unui autoturism, deşi nu figurează în bazele de date ca fiind posesor de permis de conducere, însă a prezentat pentru control un permis de conducere cu suspiciuni de contrafacere.

La data de 05 decembrie 2020, în jurul orei 19:10, un bărbat de 41 de ani, din municipiul Miercurea Ciuc, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 123/C, pe raza satului Fitod, fără să fie posesor de permis de conducere eliberat de autorităţile române.

Conducătorul auto a prezentat pentru control un permis de conducere ce părea eliberat de autorităţile din Ungaria, însă asupra autenticităţii acestuia existau suspiciuni.

Astfel, pe numele celui în cauză s-a întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere fără permis, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

  • IPJ Harghita
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *