Dosar penal pentru furt întocmit de polițiștii harghiteni, în urma unei postări pe o rețea socială

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 În urma apariției în mediul online, respectiv pe  o rețea socială, referitoare la comiterea unei fapte de natură penală, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Miercurea Ciuc – Biroul de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu pentru comiterea infracțiunii de furt.

„În urma verificărilor și a investigațiilor efectuate polițiștii au identificat două tinere, de 18 și 24 de ani, despre care există bănuiala rezonabilă că la data, de 21 februarie, în jurul orei 12:00, ar fi sustras portofelul unui bărbat de 88 de ani, din municipiul Miercurea Ciuc, care se deplasa pe strada Piața Libertății, în care se afla suma de 1.017 lei.

Având în vedere faptul că ca zona era intens circulată, mai multe persoane au fost martore la comiterea faptei, iar una dintre acestea a urmărit făptuitoarea solicitându-i acesteia să restituie titularului bunurile sustrase, lucru care s-a întâmplat.”, a informat IPJ Harghita.

În urma identificării celor două tinere, față de femeia de 24 de ani, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy