Dosare penale întocmite de polițiștii harghiteni la sfârșit de săptămână

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 5 ianuarie 2024, în jurul orei 22:30, un bărbat de 53 de ani, din comuna Vărșag, a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Odorheiu Secuiesc în timp ce conducea un autoturism, în localitatea sa de domiciliu, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a fost înregistrată o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 5 ianuarie 2024, în jurul orei 16:30, un bărbat de 40 de ani, din municipiul Gheorgheni, a fost depistat de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gheorgheni în timp ce conducea un autoturism, pe D.E.578, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că vehiculul condus figurează ca fiind neînmatriculat.

A fost întocmit dosar penal pentru punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La data de 6 ianuarie 2024, în jururl orei 12:50, un bărbat de 28 de ani, din Miercurea-Ciuc, a fost depistat, de polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în timp ce conducea un autoturism, pe o stradă din localitatea sa de domiciliu, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana depistată fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 7 ianuarie 2024, în jurul orei 3:50, un bărbat de 37 de ani, din Siculeni, a fost depistat, de polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N.12-D.E.578, în localitatea Ciceu, dinspre Siculeni către Miercurea-Ciuc, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a fost înregistrată o valoare de 0,42 mg/L alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 7 ianuarie 2024, în jurul orei 3:00, un bărbat de 28 de ani, din Corund a fost depistat în timp ce conducea un autoturism în Cristuru Secuiesc având  1,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal.

La data de 7 ianuarie 2024, în jurul orei 8:00, un bărbat de 26 de ani, din comuna Avrămești, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism în Cristuru Secuiesc, iar în urma testării cu aparatul din dotarea polițiștilor au reieșit  indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana depistată fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămarea corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

  • informații furnizate de IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy