Dosare penale întocmite de polițiștii harghiteni pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 5 iunie 2024, în jurul orei  00:00, polițiștii din cadrul  Secției nr. 3 de Poliție Rurală Odorheiu-Secuiesc au depistat un bărbat, de 31 de ani, din Praid, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N.13/A, dinspre Corund către Praid, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de  0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În dimineața aceleiași zile, în jurul orei 7:00, în municipiul Toplița, polițiștii au depistat un bărbat, de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism având 0,81 mg/l alcool în aerul expirat.

La data de 5 iunie 2024, în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Secției nr.5 de Poliție Rurală Ghorgheni,-Postul de Poliție Lăzarea si Biroului Rutier Gheorgheni, în timp ce se aflau în exercitarea atributiilor de serviciu, au depistat un bărbat, de 33 de ani, în timp ce conducea un vehicul de tip moped,  neînmatriculat și fără a deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie.

În toate cauzele au fost întocmite dosare penale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy