Dosare penale pentru prezentarea unor permise de conducere false

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Două persoane, una din județul Bacău și cealaltă din județul Mureș, au fost depistate de polițiști în timp ce conduceau, fără drept, autovehicule pe drumuri publice din județul Harghita.

În data de 25.03.2019, un echipaj de poliție l-a depistat pe G.R., de 31 ani, din Ghimeș- Făget, județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe DN 13 C, pe raza orașului Cristuru Secuiesc. La solicitarea polițiștilor, persoana aflată la volan a prezentat un permis de conducere emis, pe numele său, de autoritățile altui stat dar, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu poseda drept de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În aceeași zi, S.F.C., de 39 ani, din Albești, județul Mureș, a fost depistat, de polițiști, în timp ce conducea un autoturism pe DN 13 C, pe raza localității Secuieni. În mod similar, S.F.C. a prezentat polițiștilor un permis de conducere emis de autoritățile altui stat, constatându-se, în urma verificărilor, că acesta nu are drept de a conduce autovehicule.

Pentru fiecare caz în parte, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere, complicitate la fals în înscrisuri oficiale și uz de fals, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre competentă soluționare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu- Secuiesc.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy