Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Două persoane cercetate penal pentru furt de motorină

În data de 14.12.2015, S.H. din Miercurea Ciuc s-a adresat Poliţiei municipiului Miercurea Ciuc sesizând faptul că persoane necunoscute au sustras 100 litri de motorină din rezervorul unui autocamion parcat lângă un imobil situat pe str. Băilor. Din cercetarea locului faptei a rezultat că persoanele respective ar fi perforat rezervorul autovehiculului pentru a sustrage combustibilul.

În urma cercetărilor efectuate, în data de 02.03.2016 poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Miercurea Ciuc i-au identificat şi prins pe autorii faptei, aceştia fiind G.F., de 20 ani, din Berzunt, judeţul Bacău şi K.S., de 35 ani, din Miercurea Ciuc.

A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre competentă soluţionare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

Sursa IPJ Harghita
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.