Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Dragobetele, sărbătorit de toplițeni

În acest an, autorităţile locale din Topliţa le-au pregătit o surpriză celor care doresc să-şi aducă aminte şi de tradiţiile româneşti şi vor să sărbătorească Ziua Îndrăgostiţilor pe 24 februarie, de Dragobete.

Primăria şi Consiliul local Topliţa, Centrul Cultural Topliţa şi Casa de Cultură a municipiului Topliţa vor organiza pe 24 februarie, de la ora 17:00, Balul „Iubeşte Româneşte de Dragobete”.
Invitaţi vor fi Grupul Folcloric „Flori Topliţene”, Ansamblul „Rapsodia Călimanilor”, Cora Cujbă (solista formaţiei Wi-fi) şi formaţia Molnar.
Pentru acest Bal, care va fi organizat de unul din restaurantele  din oraș, s-au pus deja în vânzare bilete, la preţul de 50 de lei, acestea putând fi achiziţionate de la Centrul de Informare Turistică, zilnic, între orele 10:00-16:00. De menţionat faptul că în preţul biletului este inclus şi meniul.
Iar cel mai important lucru: deoarece organizatorii doresc promovarea portului popular românesc, cei care vor participa la Bal sunt rugaţi să poarte cel puţin un element vestimentar al portului naţional.

Sursa: regiotv.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.