Drogurile sunt periculoase, evitați-le!

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Azi, 22 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în cadrul proiectului județean de prevenire a consumului de substanțe psihoactive, denumit ,,Decizii responsabile – oportunități garantate!” au organizat un atelier de lucru cu elevii claselor de gimnaziu ai unui liceu din Miercurea-Ciuc.


În cadrul acestui atelier intitulat ,,Fii EROU în viața ta, nu VICTIMĂ!”, elevii participanți au fost informați cu privire la consecințele consumului de droguri, alcool sau tutun, fiindu-le expuse riscurile asociate ale unor astfel de alegeri asupra sănătății, a vieții sociale sau familiale, dar și influența negativă pe care o poate avea alegerea unui anturaj nepotrivit.
Întâlnirea polițiștilor cu elevii a avut un caracter interactiv, celor aproximativ 40 de tineri prezenți fiindu-le lansată provocarea de a crea mesaje, care să cuprindă, într-o manieră pozitivă, promovarea unui stil de viață sănătos.
Prevenirea consumului de droguri reprezintă o prioritate pentru polițiștii harghiteni, context în care astfel de activități vor continua și în perioada următoare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy