Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Elevi jandarmi, stagiu de practică la Gheorgheni

Până în data de 17 decembrie a.c., elevii Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni vor parcurge la Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni, o parte din pregătirea prevăzută în programul cu disciplinele pe care aceștia trebuia să le parcurgă pentru a dobândi deprinderile și cunoștintele necesare exercitării meseriei de jandarm.

”Pentru respectarea măsurilor speciale de prevenire a răspândirii pandemiei COVID – 19, cei 196 de elevi sunt încazarmați atât la sediul Centrului,  cât și la Catedra de Ordine și Siguranță Publică din Sf. Gheorghe, unde personalul cu atribuții didactice din unitatea noastră le formează deprinderile necesare executării în cele mai bune condiții a misiunilor ce vor fi încredințate viitorilor noștri colegi.

Activitatea de formare inițială se va desfășura cu precădere prin intermediul unor ședințe practice conduse de către instructorii Centrului care le vor transmite pe lângă materialele prevăzute în program și din experiența operativă atât de necesară în momentul în care vor absolvi.”, a transmis  purtătorul de cuvânt al Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni

Mult succes în pregătire tuturor elevilor!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *