Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Evaluarea activităţii Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni în anul 2018

Vineri, 12 ianuarie, la sediul C. P. P. C. J. Gheorgheni a avut loc ședința de Evaluare a activităţii Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni în anul 2018. 

Din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a participat colonel Gheorghe – Marian Brâncoveanu, împ. Adjunct al Inspectorului General. De asemenea, au mai participat vice – primarul municipiului Gheorgheni, Len Emil, alături de reprezentanţi ai principalelor instituții cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice județene și locale, precum şi a un fost comandant al unităţii.

În anul 2018, în Centrul de Pregătire de la Gheorgheni, atât la sediul acestuia din Gheorgheni cât și la Catedra de Ordine și Siguranță Publică din Sfântu Gheorghe, au fost pregătiți un număr total de 549 de persoane, dintre care 464 de jandarmi, 70 de poliţişti locali şi 15 militari ucrainieni.

Principalele tipuri de cursuri organizate în Centru au fost:
– Curs de formare a Tehnicienilor de intervenție profesională – 280 jandarmi şi 15 militari ucrainieni;
– Curs de specializare a subofiţerilor în domeniul pazei şi protecţiei instituţionale – pază şi protecţie transport de produse cu caracter special – 49 participanți;
– Curs de specializare subofiţeri structuri de ordine publică – 46 participanți;
– Curs de specializare a subofiţerilor lunetişti – 24 participanți;
– Curs specializare pază şi protecţie instituţională subofiţeri – Paza, protecţia, supravegherea şi intervenţia la conducte magistrale de transport produse petroliere şi instalaţiile aferente acestora – 50 participanți;
– Curs de specializare destinat subofiţerilor, comandant grupă / pluton din cadrul structurilor de pază şi protecţie instituţională – 15 participanți;
– Curs de inițiere al polițiștilor locali în domeniul ordinii publice și în domeniul circulației pe drumurile publice – 70 participanți.

În finalul acestei activități, comandantul Centrului, colonel Popescu Vasile – Leontin, a înmânat diplome de mulțumire invitaților prezenți și a mulțumit pentru efortul depus în anul 2018 întregului personal al Centrului de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni.

Experienţa acumulată, profesionalismul, dăruirea şi responsabilitatea au fost factori care au influenţat decisiv rezultatele obţinute de către întreg colectivul pe parcursul anului 2018, reuşind să îndeplinească toate obiectivele precum și misiunea principală a Centrului – cea de formare profesională a personalului participant la cursuri.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.