Evaluarea activităţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Harghita pe anul 2017

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Activitatea a fost condusă de către domnul colonel Iamandi Dan, inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita și a fost onorată de prezența domnului colonel Mihai Cristian, șeful Direcției Pază și Protecție Instituțională a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, Andrei Jean Adrian, prefectului județului Harghita, reprezentanților instituțiilor cu care inspectoratul cooperează și colaborează, precum și a cadrelor ce formează colectivul inspectoratului.
În anul ce tocmai a trecut au fost executate un număr de 630 misiuni de asigurare a ordinii publice, 8443 misiuni de menținere a ordinii publice, 98 misiuni de restabilire a ordinii publice, 1122 misiuni de pază a obiectivelor și transporturilor speciale și 536 de misiuni în cooperare.

Jean-Adrian Andrei, prefectul județului Harghita: „ să nu vă schimbați,pentru că sunteți bine așa cum sunteți.(…) Vreau să vă felicit pentru toată activitatea de organizare și participarea la evenimentele multiple și să-mi exprim satisfacția că Inspectoratul de Jandarmi Județean Harghita este un partener de nădejde în tot ceea ce înseamnă evocarea momentelor istoriei noastre naționale.(…) Apreciez determinarea dumneavoastră, profesionalismul și demnitatea cu care reprezentați Jandarmeria Română, modul în care știți să aduceți un plus de valoare instituției din care faceți parte. Un gând bun îl am față de familiile dumneavoastră, ei fiind cei care vă susțin zi de zi necondiționat.”

Detalii: https://drive.google.com/open…
Foto: Suciu Gheorghe

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy