În contextul sărbătoririi Paștelui Ortodox, jandarmii harghiteni, prezenți în toate locurile unde vor avea loc manifestări religioase, cultural-artistice sau sportive

0

Articol disponibil în: Română

În contextul sărbătoririi Paștelui Ortodox, Jandarmeria Harghita va suplimenta efectivele în toate locurile unde vor avea loc manifestări religioase, cultural-artistice sau sportive.
Alături de polițiști și pompieri, jandarmii harghiteni vor acționa pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în zona lăcașurilor de cult de pe raza județului, cu ocazia desfășurării manifestărilor religioase, unde sunt așteptați un număr de aproximativ 7000 de persoane în acest sfârșit de săptămână.
Jandarmii recomandă participanților să respecte indicațiile organizatorilor, iar în caz de nevoie, cu încredere, să solicite sprijinul forțelor de ordine.
Prin măsurile stabilite la nivelul unității, jandarmii sunt pregătiți să intervină în cel mai scurt timp în sprijinul cetățenilor indiferent dacă aceștia se află într-o situație de risc sau într-o situație de urgență.


Mulțumim pe această cale pentru încrederea acordată și suntem convinși că prin cooperare și dialog totul va funcționa așa cum trebuie.
Jandarmeria Harghita vă urează sărbători binecuvântate alături de cei dragi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy