Evenimente rutiere produse pe drumurile din Harghita

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 11 octombrie 2023, în jurul orei 15:30, o femeie de 35 de ani, din localitatea Sândominic, în timp ce conducea un autoturism, pe o stradă din localitatea sa de domiciliu, ar fi surprins și acroșat un tânăr, de 15 ani, din aceeași localitate, care se deplasa în calitate de biciclist.
În urma coliziunii cu autoturismul, minorul a suferit vătămări corporale și a fost transportat la o unitate spitalicească pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.
Femeia a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
Sunt continuate cercetările, de către polițiști, pentru stabilirea circumstanțelor producerii evenimentului.

În aceeași zi, în jurul orei 19:20, un tânăr de 19 ani, din localitatea Fitod, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea Leliceni, ar fi pierdut controlul asupra asupra vehiculului și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, acesta din urmă fiind împins în gardul unui imobil.
În urma evenimentului, un tânăr de 17 ani, pasager în autoturism a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul înregistrat fiind zero.
Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

  • informații furnizate de IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy