Evenimente rutiere produse pe drumurile din Harghita (joi, 24 august 2023)

0

Articol disponibil în: Română

La data de 24 august 2023, în jurul orei 13:00, un bărbat de 48 de ani, din municipiul Miercurea Ciuc, în timp ce conducea un motociclu pe o stradă din localitate, ar fi surpins și acroșat un tânăr de 18 ani, cetățean străin, care se angajase în traversarea străzii pe bicicletă, acesta căzând pe partea carosabilă.

Tânărul a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital.

Cei doi bărbați, implicați în eveniment, au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind zero, în ambele cazuri.

La aceeași dată, în jurul orei 18:45, un bărbat de 84 de ani, din Miercurea Ciuc, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate, ar fi efectuat o manevră de schimbare a direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat, de 30 de ani, din localitatea Ciucsângeorgiu.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 84 de ani a ricoșat și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care se afla oprit.

În urma evenimentului, două femei, de 22 și 44 de ani, pasagere în primul autoturism, au suferit vătămări corporale și au fost transportate la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultând faptul că niciunul dintre ei nu a consumat alcool.

La data de 24 august 2023, în jurul orei 21:10, un bărbat de 31 de ani, din localitatea Racu, în timp ce conducea un autoturism, pe D.E.578, dinspre Dănești către Ciceu, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, a pătruns pe sensul opus de circulație, după care a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, format dintr-o autoutilitară și o semiremorcă, condus de un bărbat de 47 de ani, din Tulgheș.

Conducătorul autoturismului a suferit vătătmări corporale și a fost transportat la spital fiindu-i recoltate probe biologice, din cauza faptului că starea de sănătate nu a făcut posibilă testarea cu aparatul alcooltest.

Bărbatul de 47 de ani nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În toate cauzele polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului,  pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentelor.

  • informații furnizate de IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy