Fără casă în toiul iernii…

0

Articol disponibil în: Magyar Română

ISU Harghita a fost solicitat să intervină, sâmbătă după-amiază, la ora 14:32, pentru lichidarea unui incendiu la o locuință, din satul Porumbenii Mari.

La locul intervenției s-au deplasat trei echipaje, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc şi două autospeciale de stingere din cadrul SVSU Cristuru-Secuiesc.
La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la o casă de locuit, pe o suprafață de aproximativ 25 mp, cu pericol de propagare la o altă locuinţă. S-a intervenit pentru localizarea rapidă a incendiului, pentru limitarea pericolului de extindere la casa aflată în apropiere.
După aproximativ o oră și jumătate, incendiul a fost lichidat. Din fericire, nu s-au înregistrat victime şi au fost salvate bunuri în valoare de aproximativ 4.500 lei, pierderile materiale fiind evaluate la circa 2.000 lei. În urma incendiului a ars casa de locuit, din lemn, în totalitate. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului au fost scânteile produse de burlanul de fum deteriorat al unei sobe fără acumulare de căldură, ce au dus la aprinderea lemnului din apropiere.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy